donderdag 3 september 2015

Nieuwe start

We zijn er weer klaar voor om samen met je kleuter fijne dingen te beleven. Leuke spelletjes te spelen, liedjes zingen, verhaaltjes vertellen, knutselen en nog zoveel meer. 
We willen van ons klasje een echt thuis maken zodat je kleuter er zich goed voelt, een troostend woord, een knuffel, ... 


Voor jullie kleine kapoen is de eerste schooldag een hele belevenis, voor sommigen met een lach, voor anderen met een traan... maar geloof het of niet we zullen ons al snel thuis voelen in ons nieuwe klasje en doen een heleboel leuke dingen samen!
Wij zijn er in ieder geval klaar voor om al die traantjes weg te vegen, jullie peuter/kleuter met open armen te ontvangen, te troosten en een glimlach op hun gezichtje te toveren!
Gelukkig helpt ook Jules ,onze klaspop, hier elke dag een handje bij ;)

Wat is er NIEUW???

Dit jaar zijn er twee 1ste kleuterklassen die PARALLEL werken en hebben wij GEEN echte peuterklas meer.
De allerkleinsten (2,5jaar) zullen voortaan hun plekje krijgen bij onze andere vosjes en uiltjes uit de eerste kleuterklas. Dit bevordert het sociaal contact, de zelfredzaamheid en nog zoveel meer!
De allerkleinsten blijven dus wel twee jaar in de eerste kleuterklas zodat ook zij natuurlijk de kans krijgen om voldoende te groeien, spelen en bij te leren.

De vosjesklas = 1KKA bij juf Evelien (vervangster van juf Leen)


De uiltjesklas = 1 KKB bij juf Kelly



Groetjes,

De juffen van de eerste kleuterklas

Geen opmerkingen:

Een reactie posten